Αλτρουιστές οδηγοί σώζουν τη ζωή γυναίκας χωρίς αισθήσεις

Η Laurie Rabyor ήταν η γυναίκα στο επίκεντρο του περιστατικού και πρόσφατα μίλησε στον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό CBS12 για το πώς ένας συνδυασμός φαρμάκων κι άλλων παραγόντων την οδήγησαν να αισθάνεται ζάλη πίσω από το τιμόνι. Πριν προλάβει να σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου με ασφάλεια και να καλέσει για βοήθεια, έχασε τις αισθήσεις της.

Περίπου την ίδια χρονική στιγμή, λέει ότι χτύπησε ένα κράσπεδο, αν και δε φαίνεται στα πλάνα. Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε είναι πώς το αυτοκίνητό της σέρνεται αργά στο κέντρο της μεγάλης διασταύρωσης καθώς τα αυτοκίνητα περνούν. Μια συνάδελφός της βγαίνει από το δικό της αυτοκίνητο κι αμέσως τρέχει μες στη διασταύρωση, κουνώντας τα χέρια της για να επιστήσει την προσοχή στους υπόλοιπους οδηγούς και για να διακόψει την κυκλοφορία.

Σχεδόν ταυτόχρονα, οδηγοί κι επιβάτες από πολλά αυτοκίνητα από διάφορες πλευρές της διασταύρωσης βγαίνουν από τα οχήματά τους και κατευθύνονται προς το Mazda που εξακολουθεί να κινείται. Μία γυναίκα επιστρέφει στο όχημά της για να αρπάξει έναν αλτήρα τον οποίο δανείζει σε έναν άνδρα που τον χρησιμοποιεί για να σπάσει το πίσω παράθυρο του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, ένας άλλος άνδρας μπαίνει από το σπασμένο παράθυρο για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο, ενώ άλλοι αρχίζουν να βοηθούν την κα Rabyor.

Είναι μια ζεστή κι υπέροχη ιστορία που μας θυμίζει σε όλους ότι καλά πράγματα συμβαίνουν παντού και μακάρι να εμπνεύσει κι άλλους σε πράξεις βοήθειας. Στην προκειμένου περίπτωση, οι καλοί Σαμαρείτες έσωσαν τη ζωή μιας άτυχης συνανθρώπου τους. Η ίδια δε γνωρίζει ακόμα πολλά από τα άτομα που συμμετείχαν στη διάσωση, αλλά το τοπικό αστυνομικό τμήμα στη Florida των ΗΠΑ έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια εντοπισμού όλων των εμπλεκομένων και προσπαθεί να συντονίσει την ώρα που όλοι θα συναντήσουν την κα Rabyor. Αν μη τι άλλο, πρέπει να επιστρέψει τον αλτήρα στην κυρία που τον παρείσχε.

Περισσότερα Άρθρα