Ανανεωμένη Ford με καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες στο The Mall

  • Ακόμα πιο επιβλητική και δυναμική παρουσία για τη Ford Motor Ελλάς στο πολυτελές κατάστημά της στο «The Mall Athens» .
  • Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένο προσωπικό για όλα τα μοντέλα της γκάμας Ford αλλά και να δουν από κοντά την ανανεωμένη παλέτα εκθεμάτων του καταστήματος που περιλαμβάνει τώρα τα μοντέλα Fiesta, Puma, Focus, Ranger Raptor, Kuga Plug-in Hybrid και Mustang Mach-E.
  • Με τη βοήθεια καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια ένα εξατομικευμένο test drive με το Kuga Plug-in Hybrid και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της καινοτόμου υπηρεσίας εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης.


Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού με τους πελάτες και φίλους της, η Ford έρχεται να ενισχύσει τώρα ακόμα περισσότερο τόσο τις ψηφιακές υπηρεσίες όσο και τα μοντέλα που διατίθενται και παρουσιάζονται στο πάντοτε επιβλητικό και πολυτελές κατάστημα που διατηρεί στο επίπεδο 3 του «The Mall Athens».

Πιο συγκεκριμένα, στον ιδιαίτερα προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για όλα τα μοντέλα της γκάμας, αλλά και να δουν από κοντά τα σημαντικότερα από αυτά. Όπως το δυναμικό Fiesta στην σπορ έκδοση ST-Line X 1.0L EcoBoost Hybrid 125 PS, το «περιπετειώδες» Focus Active X με τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο EcoBoost βενζινοκινητήρα των 155 PS, το πολυτάλαντο Puma με το προηγμένο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift και το σκληροτράχηλο νέο Ranger Raptor, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο 3.0L V6 EcoBoost κινητήρα των 292 PS. Από το «πάζλ» εκθεμάτων στο κατάστημα της Ford στο «The Mall Athens» ασφαλώς και δεν θα μπορούσαν να λείψουν το Kuga Plug-in Hybrid 225PS κι η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E στην τετρακίνητη έκδοση με δύο κινητήρες κι απόδοση 351 PS. Το κατάστημα της Ford στο «The Mall Athens» περιμένει τους επισκέπτες του από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως και τις 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως και τις 20:00. 

Test drive με το Kuga Plug-In Hybrid μέσω καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων

Οι επισκέπτες του καταστήματος της Ford Motor Ελλάς στο «The Mall Athens» μπορούν τώρα να απολαύσουν επιπλέον προνόμια, σε συνδυασμό με μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες, ώστε να προγραμματίσουν απρόσκοπτα ένα εξατομικευμένο test drive με το Kuga Plug-in Hybrid κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Με την ολοκλήρωσή του, οι πελάτες κι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα του προηγμένου plug-in hybrid συστήματος κίνησης του premium SUV της Ford, τη δυνατότητα αθόρυβων μετακινήσεων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και την απαράμιλλη άνεση και πολυτέλεια που εξασφαλίζει το προσεγμένο κι ευρύχωρο εσωτερικό του.

Ο προγραμματισμός από τους πελάτες της δοκιμαστικής οδήγησης του Kuga Plug-in Ηybrid μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή, tablet ή smartphone, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford Motor Ελλάς. Εκτός όμως από τον προγραμματισμό ενός test drive, η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας μέσω εικόνας με εξειδικευμένους εκπροσώπους της Ford, οι οποίοι είναι σε θέση να τους ξεναγήσουν εικονικά στο κατάστημα, να λύσουν κάθε απορία για τα μοντέλα Ford και να τους ενημερώσουν για θέματα όπως είναι για παράδειγμα τα προωθητικά προγράμματα της εταιρείας κι οι τρέχουσες προσφορές χρηματοδότησης.

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Περισσότερα Άρθρα