Η Citroën επαναφέρει την απόσυρση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022

Η Citroën για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί, ανατρέπει τα καθιερωμένα και  παρουσιάζει μία ξεχωριστή ενέργεια! Αυτά είναι νέα, απόσυρση τώρα από τη  Citroën! Πιστή στην εταιρική της υπογραφή, είναι μία μάρκα που τολμά και καινοτομεί, συνδέεται άρρηκτα με τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και τη μετακίνησή τους, ενώ παράλληλα δημιουργεί προϊόντα κι υπηρεσίες που κάνουν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου. Σε αυτό το πλαίσιο,  δημιούργησε ένα μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης!

Η Citroën καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεσή της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους  αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη  γκάμα μοντέλων της, το δικό τους ολοκαίνουριο Citroën, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο, με σύντομο χρόνο παράδοσης!

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την  Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën! Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους  κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα  απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το C3, το best seller της μάρκας. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις κι η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας κι ανασφάλειας. Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε είναι μία  μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουριο Citroën! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής εταιρίας.

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Περισσότερα Άρθρα