Το νέο Peugeot 408 στη σφαίρα μαγνητίζει τα βλέμματα…

Περιστρέφεται και προβάλει το νέο Peugeot 408 από κάθε πιθανή γωνία: Η διάφανη σφαίρα που φιλοξενεί το νέο μοντέλο της Peugeot είναι παντελώς απροσδόκητη, όπως κι η εμφάνιση του νέου Peugeot 408.

H προβολή του δυναμικού και καινοτόμου fastback με μοναδική εμφάνιση έπρεπε να είναι εμπνευσμένη. Μία ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών, μηχανικών και τεχνικών από το Παρισινό δημιουργικό στούντιο Superbien πήρε την ιδέα της «Σφαίρας» και τη μετέτρεψε  σε μια πραγματικότητα που κόβει την ανάσα και που φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα.

Αυτή η εξειδικευμένη ομάδα στον σχεδιασμό πρωτότυπων εγκαταστάσεων δημιούργησαν αυτή την μοναδική κατασκευή, την «Σφαίρα». Πώς γίνεται το νέο Peugeot 408 να περιστρέφεται και να γυρίζει με ένα τόσο ανορθόδοξο τρόπο; Η απάντηση είναι αυτή η διάφανη σφαίρα που το περιβάλλει και το προβάλει από κάθε οπτική γωνία. Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τοποθετήθηκε στον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens, ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας.

Μάθετε τα πάντα για το Peugeot 408: ένα coupe-crossover που ξεχωρίζει για το στιλ του

“Μας άρεσε πολύ η ιδέα αυτού του έργου τέχνης το οποίο είναι πρωτότυπο κι όμορφο, ενώ αναδεικνύει πλήρως το νέο μας μοντέλο. Το νέο Peugeot 408 παρουσιάζεται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στον υπέροχο και μοντέρνο περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens” λέει η Linda Jackson, CEO της Peugeot.

“Η Peugeot κινείται και καινοτομεί σε όλους τους τομείς. Η διάφανη σφαίρα που σχεδιάστηκε για το νέο Peugeot 408 αναδεικνύει τη γοητεία του μοντέλου από κάθε γωνία. Η εγκατάσταση αυτή είναι απολύτως σύμφωνη με την εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας της μάρκας” προσθέτει ο Phil York, Marketing and Communication Director της Peugeot. Απολαύστε το σχετικό βίντεο με τίτλο “Απροσδόκητο από όποια πλευρά και αν το δεις” το οποίο γυρίστηκε στο Louvre-Lens στα μέσα Ιουλίου 2022.

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Περισσότερα Άρθρα