ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Δημήτρης Σαμπαζιώτης

-Τι δουλειά θες να κάνεις όταν μεγαλώσεις, τον ρωτούσαν όταν ήταν πιτσιρίκος.
-Να γράφω στους 4 Τροχούς, απαντούσε ευθαρσώς. Δεν ήξερε ακόμα τις έννοιες δημοσιογράφος, συντάκτης Ειδικού Τύπου, δοκιμαστής, αρθρογράφος. Το παιδικό όνειρο πραγματοποιήθηκε εκείνη τον μακρινό Γενάρη του 2000, τότε που τον εμπιστεύθηκαν στο νεοσυσταθέν ελληνικό Autocar. Στα χρόνια που ακολούθησαν, εργάστηκε κι ως εξωτερικός συνεργάτης στο Drive.
Τώρα υπόσχεται να συνεχίσει να γράφει με τον ίδιο ενθουσιασμό και λαχτάρα όπως τότε και να μη βάλει ποτέ νερό στο κρασί του στις δοκιμές και τα συμπεράσματα. Ούτε στρογγυλέματα ούτε λιβανίσματα.

Μαριάνθη Φαραντάτου

Είχε την ατυχία να παντρευτεί τον κύριο από πάνω, οπότε τώρα την τραβολογάει σε όποιο μοντέλο περιέλθει στο cartalk.gr για δοκιμή. Ως εκ τούτου, θα εμπλουτίζει τις δοκιμές με την περιζήτητη γυναικεία ματιά, συνεισφέροντας τα μέγιστα στον αντρικό πληθυσμό, μήπως και καταφέρει επιτέλους να κατανοήσει τι αρέσει στις γυναίκες.

Μυρτώ Σαμπαζιώτη

Μοντέλο σε φωτογραφίσεις χώρων αποσκευών αυτοκινήτων, το επάγγελμα του μέλλοντος! Το κακό με τη Μυρτώ είναι ότι η δική της ανάπτυξη θα κάνει τα πορτ-μπαγκάζ να φαίνονται όλο και μικρότερα, μήνα με τον μήνα. Αν μελλοντικά δείτε τα οχήματα να αυξάνονται υπέρμετρα σε διαστάσεις, ξέρετε ποια θα κατηγορήσετε! Έλκεται από τις ηλιοροφές και διατυπώνει σαφή γνώμη για το αν αξίζει να αγοραστεί ή όχι.

Ξενοφών Λειβαδιώτης

Αν κι άργησε να μυηθεί στο οδηγείν, πάντα λάτρης της αυτοκίνησης, των χιλιομέτρων κι ιδίως της πλοήγησης. Πιτσιρίκι με ένα οδικό χάρτη στο ταμπλό, μεγαλώνοντας δοκιμάζει κάθε ασφάλτινο δρόμο του επαρχιακού δικτύου με μια κάμερα ανά χείρας. Τώρα φυσιολάτρης κι ορειβάτης, ανακαλύπτει καθ’ οδόν κάθε δυνατή off road διαδρομή.

Αναγνώστης

Ζει κι αναπνέει για το αυτοκίνητο, βγαίνει στο μπαλκόνι, κλείνει τα μάτια και διακρίνει με την ακοή αν το όχημα που πλησιάζει φοράει Goodyear ή Pirelli. Μπορεί να σας παραθέσει απ’ έξω τη διάμετρο και τη διαδρομή του κυλίνδρου στο αυτοκίνητό του. Αν κάποιο από τα ελαστικά του χάσει ένα psi, το καταλαβαίνει αμέσως. Επιτέλους, βρήκε μία σελίδα αυτοκινήτου που του δίνει βήμα για να εκφράσει αυτά που έχει μέσα του.

Σταύρος Θεοφίλου

Από μικρός ονειρευόμουν να ασχοληθώ με τον χώρο του αυτοκινήτου. Χρόνο με τον χρόνο το πάθος μου μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να εξακολουθώ να ασχολούμαι μελετώντας ο,τιδήποτε σχετικό με τα αυτοκίνητα. Έτσι λοιπόν, η διαχρονική μου αυτή αγάπη για τα αμάξια με έφερε κι εμένα στην ομάδα του Cartalk.gr, καθώς η ενασχόληση με τον ειδικό τύπο μου δημιούργησε φιλοδοξίες για τη μετάδοση γνώσης και σε άλλους. Δε μένει τίποτα άλλο παρά να ευχηθώ μια από κοινού συμπόρευση με τους αναγνώστες στον κόσμο της αυτοκίνησης!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση

Email: dimitrios.sampaziotis@cartalk.gr
Web: cartalk.gr