ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Δημήτρης Σαμπαζιώτης

-Τι δουλειά θες να κάνεις όταν μεγαλώσεις, τον ρωτούσαν όταν ήταν πιτσιρίκος.
-Να γράφω στους 4 Τροχούς, απαντούσε ευθαρσώς. Δεν ήξερε ακόμα τις έννοιες δημοσιογράφος, συντάκτης Ειδικού Τύπου, δοκιμαστής, αρθρογράφος. Το παιδικό όνειρο πραγματοποιήθηκε εκείνη τον μακρινό Γενάρη του 2000, τότε που τον εμπιστεύθηκαν στο νεοσυσταθέν ελληνικό Autocar. Στα χρόνια που ακολούθησαν, εργάστηκε κι ως εξωτερικός συνεργάτης στο Drive.
Τώρα υπόσχεται να συνεχίσει να γράφει με τον ίδιο ενθουσιασμό και λαχτάρα όπως τότε και να μη βάλει ποτέ νερό στο κρασί του στις δοκιμές και τα συμπεράσματα. Ούτε στρογγυλέματα ούτε λιβανίσματα.

Μυρτώ Σαμπαζιώτη

Μοντέλο σε φωτογραφίσεις χώρων αποσκευών αυτοκινήτων, το επάγγελμα του μέλλοντος! Το κακό με τη Μυρτώ είναι ότι η δική της ανάπτυξη θα κάνει τα πορτ-μπαγκάζ να φαίνονται όλο και μικρότερα, μήνα με τον μήνα. Αν μελλοντικά δείτε τα οχήματα να αυξάνονται υπέρμετρα σε διαστάσεις, ξέρετε ποια θα κατηγορήσετε! Έλκεται από τις ηλιοροφές και διατυπώνει σαφή γνώμη για το αν αξίζει να αγοραστεί ή όχι.

Αναγνώστης

Ζει κι αναπνέει για το αυτοκίνητο, βγαίνει στο μπαλκόνι, κλείνει τα μάτια και διακρίνει με την ακοή αν το όχημα που πλησιάζει φοράει Goodyear ή Pirelli. Μπορεί να σας παραθέσει απ’ έξω τη διάμετρο και τη διαδρομή του κυλίνδρου στο αυτοκίνητό του. Αν κάποιο από τα ελαστικά του χάσει ένα psi, το καταλαβαίνει αμέσως. Επιτέλους, βρήκε μία σελίδα αυτοκινήτου που του δίνει βήμα για να εκφράσει αυτά που έχει μέσα του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση

Email: dimitrios.sampaziotis@cartalk.gr
Web: cartalk.gr