RCH: θα πωλούνται και στην Ελλάδα οι ρέπλικες από την Κατερίνη

Χτες πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη η επίσημη παρουσίαση της RCH 356 1900 Exclusive κι έγινε ενημέρωση για την έναρξη διάθεσης των μοντέλων της και στην ελληνική αγορά. Θυμίζουμε ότι παρ’ ότι η RCH κατασκευάζει ρέπλικες εδώ και 25 χρόνια, μόλις φέτος κατάφερε να ξεμπλέξει από τα γρανάζια της εγχώριας γραφειοκρατίας και να διαθέσει στο ελληνικό κοινό ό,τι απολαμβάνουν χρόνια τώρα οι λάτρεις της στην Ελβετία και τη Γερμανία.

Εκτός από την 356 1900 Exclusive, θα προσφέρεται η 550 και το Buggy Smart off-road. Βασισμένα σε πλαίσιο από παλιό Σκαραβαίο, τα Κατερινιώτικα αριστουργήματα έχουν κατακτήσει τις ευρωπαϊκές αγορές, ανταγωνιζόμενα επαξίως καροσερί από την Αγγλία και την Ιταλία. Καθώς το CarTalk.gr παρεβρέθηκε στην εκδήλωση, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι από κοντά η 356 είναι τόσο όμορφη και ποθητή όσο φαίνεται κι από τις φωτογραφίες, με φοβερή προσοχή στη λεπτομέρεια κι αψεγάδιαστο φινίρισμα.

Καθώς υπάρχει μεγάλη επιλογή εξατομίκευσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ρέπλικά σας δε θα είναι ίδια με καμία άλλη στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να περιδιαβείτε στη σελίδα της RCH, αλλά και να μιλήσετε κατευθείαν μαζί τους. Αν μάλιστα είστε από τα λημέρια τους, είμαστε σίγουροι ότι δε θα σας αρνηθούν μια ξενάγηση στο χώρο τους.

Περισσότερα Άρθρα