Huracan Evo driftάρει και μας χαρίζει το στιγμιότυπο της χρονιάς !

Drift σε δημόσιο δρόμο; Και μάλιστα με κεντρομήχανο αυτοκίνητο; Κι όχι κάνα εύκολο, αλλά μια Lamborghini Huracan Evo; Κι όμως, αν λέγεσαι Giacomo Ghermandi και τυχαίνει να είσαι οδηγός αγώνων στη σειρά TCR Europe. Το θέμα είναι ότι παρά τις δεδομένες δεξιότητές του πίσω από το τιμόνι και τα τρομερά του αντανακλαστικά, η προσωπική του Lamborghini γλίτωσε στο χιλιοστό την αλλαγή μπροστινού προφυλακτήρα. Και καθώς είναι από ανθρακονήματα, καταλαβαίνετε ότι δε θα ήταν φθηνός.

Δείτε το βίντεο.

Το απόσπασμα της παραλίγο καταστροφής κοινοποιήθηκε στο Instagram και δείχνει τον Ghermandi να πιλοτάρει το ιταλικό supercar σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, πρώτα να driftάρει σε μια δεξιά στροφή και στη συνέχεια να διώχνει αριστοτεχνικά το πίσω μέρος της Huracan για να κάνει το ίδιο στην επακόλουθη αριστερή στροφή. Ωστόσο, ο Ghermandi το παράκανε και πλησίασε σε απόσταση χιλιοστών από το να χτυπήσει ένα μικρό λευκό κολωνάκι στο εσωτερικό της στροφής.

Αν και πιθανότατα πλαστικό, το κολωνάκι θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια δυσάρεστη ζημιά στη Huracan, έναν κατεστραμμένο μπροστινό προφυλακτήρα και ίσως και το φτερό. Αν και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Ghermandi θα μπορούσε εύκολα να αντέξει οικονομικά τις απαραίτητες επισκευές, είμαστε σίγουροι ότι χάρηκε που δεν μπήκε σε περιττά έξοδα, αλλά και που έγινε λίγο πιο διάσημος χάρη στο θεαματικό στιγμιότυπο.

Περισσότερα Άρθρα