Lamborghini Aventador SVJ πήγαινε με 244 χλμ/ώρα με όριο τα 88

Μα είναι να μπλέκεις με την Αστυνομία στην Αμερική; Κι όμως, το γκάζι είναι γλυκό και ποιος λάτρης της οδήγησης δεν μπορεί να κατανοήσει τον ενθουσιασμό που θα ένιωθε ο οδηγός της Aventador τη στιγμή που παρασύρθηκε από τον μελωδικό V12; Το περιστατικό συνέβη στην California των ΗΠΑ κι ενώ η τελική ταχύτητα του ιταλικού supercar απέχει πολύ από τα 244 χλμ/ώρα, είναι όντως μια πολύ υψηλή υπέρβαση του ορίου των 55 μιλίων/ώρα (88 χλμ/ώρα) που είχε το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

«Γνωρίζουμε πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι να το ανοίγεις το γκάζι όταν το αυτοκίνητό σου είναι γρήγορο κι ο καιρός είναι κατάλληλος, αλλά καλύτερα να το φυλάξετε για την πίστα!», έγραψε στο Facebook μετά το περιστατικό η California Highway Patrol – Buellton που πραγματοποιήσε την κλήση.

Μια εικόνα του προστίμου που κοινοποιήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτει ότι ο οδηγός κατηγορήθηκε για το πλημμέλημα της απερίσκεπτης οδήγησης. Δεν είναι σαφές πόσα θα πρέπει να πληρώσει σε πρόστιμο ο οδηγός (δε φαίνεται να έχει κι οικονομικό πρόβλημα άλλωστε), αλλά τα μπλεξίματα με τον Νόμο δεν αναμένεται να τελειώσουν με μια χρηματική κατάθεση. «Οι αξιωματικοί του CHP Buellton θα συνεχίσουν να διεξάγουν επιβολή Μηδενικής Ανοχής για να διατηρήσουν τους δρόμους μας ασφαλείς για ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς», πρόσθεσε η Αστυνομική Αρχή. «Παρακαλώ βοηθήστε οδηγώντας με σύνεση, χωρίς υπερβολική ταχύτητα, μην πίνετε και πιάνετε το τιμόνι και φορέστε τις ζώνες ασφαλείας σας!».

Η Lamborghini Aventador SVJ είναι το πιο εντυπωσιακό από όλα τα μοντέλα της Aventador κι ενώ η συλλεκτική Ultimae έχει ελαφρώς μεγαλύτερη ισχύ, η SVJ παραμένει η πιο σκληροπυρηνική. Όχι μόνο τροφοδοτείται από έναν εύηχο ατμοσφαιρικό V12 6.5 λίτρων, που ήδη έχει καταργηθεί, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένη με μια σειρά έντονων αεροδυναμικών βοηθημάτων.

Περισσότερα Άρθρα