Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #29

H στήλη ασχολείται κυρίως με πικάντικες χαριτωμένες αγγελίες, αλλά τούτη δω δεν είναι μία από αυτές που αντιμετωπίζουμε με σκωπτική διάθεση. Ο Νίκος πουλάει το συγκεκριμένο Tiger (Caterhamοειδές kit car που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο Ηνωμένο Βασίλειο) κι αυτός είναι από μόνος του ένας λόγος για να τον ζηλέψουμε, πολύ! Με κινητήρα από Hayabusa, αποδίδει 190 ίππους από 1.3 λίτρα, στροφάρει στα ουράνια και πρέπει να είναι μια απόλαυση στην πίστα με το ουρλιαχτό του εκεί ψήλα και τις κεραυνοβόλες επιδόσεις, απόρροια και του πολύ χαμηλού βάρους. Το σειριακό κιβώτιο θα απογειώνει τελείως την εμπειρία.

Αλλά τα καλά δεν τελειώνουν εδώ. Όπως αχνοφαίνεται στις φωτογραφίες, το Tiger παρκάρει πίσω από ένα Mazda RX-7 FD, όνειρο για τους περισσότερους βενζινοκέφαλους. Κι αν η συλλογή φαίνεται λειψή, είναι γιατί λείπει ένα καθημερινό όχημα. Ναι, το Tiger είναι για 5-6 πίστες τον χρόνο, το RX-7 για 1-2 Σαββατοκύριακα τον μήνα, με τι να κυκλοφορεί κάθε μέρα ο Νίκος; Θα θέλατε κάνα παλιό Micra, ε; Έτσι για να πάρουμε λίγο εκδίκηση. Με 50 ίππους και λιωμένα πλαστικά στο ταμπλό. Φευ, δεν τον πιάνουμε πουθενά…

Η τελευταία φωτογραφία της αγγελίας αποκαλύπτει ότι πίσω από το διθέσιο παρκάρει μια μαύρη BMW M3 E46! Ναι, ένα από τα καλύτερα drift cars όλων των εποχών, να πετάγεσαι μέχρι το περίπτερο και να γυρνάς με το χαμόγελο στα χείλη. Φαίνεται όμως ότι ο Νίκος θέλει να πειραματιστεί και με άλλα σπορ μοντέλα, οπότε έχει γεμίσει το Car.gr με αγγελίες ανταλλαγής. Στην πρώτη παραμένει προς Γερμανία μεριά και προτείνει ανταλλαγή της Μ3 με 911 γενιάς 996, αλλά σε αντίθεση με την BMW (πισωκίνητη αυτόματη) θέλει τετρακίνηση και χειροκίνητο κιβώτιο. Συμβιβάζεται και με τη γενιά 997, επίσης με χειροκίνητο κιβώτιο. Αλλά επειδή είναι άνθρωπος με ιδιαίτερο γούστο, θα του έκανε και μια ιστορική Carrera, με προτίμηση τις χρονιές 1985-86.

Αν δεν κάτσει το παραπάνω σενάριο, ελπίζει να βρει ιδιοκτήτη Maserati 4200 (βρε Νίκο, δε σου αρέσει η 3200 με τα μπούμερανγκ φώτα ή μήπως την παραβρίσκεις παλιά;) για να ανταλλάξει την αγαπημένη του BMW. Όπως και να έχει, ο Νίκος αποδεικνύει ότι έχει μερακλίδικο γούστο. Και βαθιές τσέπες.

Περισσότερα Άρθρα