Αγγελία κατοικίας στη Νέα Ζηλανδία περιλαμβάνει καινούριο Tesla

Το να προσφέρετε ένα δώρο μαζί με το προϊόν σας είναι πάντα ένας έξυπνος τρόπος για να το προωθήσετε κι αυτό ακριβώς έκανε ένας ιδιοκτήτης ακινήτου από τη Νέα Ζηλανδία για να ξεχωρίσει από τον σωρό στην κορεσμένη αγορά ακινήτων. Πιο συγκεκριμένα, η αγγελία αυτής της κατοικίας αξίας 1.1 εκατομμυρίων δολαρίων (1.050.000 €) περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο Tesla Model Y χωρίς επιπλέον κόστος!

Το σπίτι βρίσκεται στη λεωφόρο Dungloe 22 στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας. Διαθέτει συνολικά επτά υπνοδωμάτια, δύο κουζίνες και πέντε μπάνια. Υπάρχει το ισόγειο, o πρώτος όροφος κι ένα γκαράζ στο πίσω μέρος, συνολικής επιφάνειας 476 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με την καταχώρηση στον κτηματομεσίτη Barfoot & Thompson, υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης για πέντε έως έξι οχήματα, προσβάσιμος μέσω ηλεκτρικής γκαραζόπορτας.

Για να επικεντρωθούμε στα αυτοκινητιστικά νέα, το προσφερόμενο Tesla Model Y θα είναι ολοκαίνουριο και θα παραγγελθεί μετά την αγορά του ακινήτου. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα μπορεί επίσης να επιλέξει το χρώμα της επιλογής του. Η αγγελία δεν ξεκαθαρίζει σε ποια έκδοση αναφέρεται, αλλά υποθέτουμε ότι το δώρο θα αφορά τη βασική πισωκίνητη έκδοση του Tesla Model Y που ξεκινά από 76.200 $ NZ (45.070 €) στην τοπική αγορά. Όπως αναφέρει το Sky News, οι τιμές των ακινήτων στη Νέα Ζηλανδία μειώνονται εδώ και 11 συνεχόμενους μήνες μετά την αύξηση κατά 40% που σημείωσαν μετά την πανδημία, οπότε οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να γίνουν όλο και πιο εφευρετικοί.

Η επιγραφή «δώρο ένα Tesla» πιθανότατα θα συμβάλλει στην αύξηση της δημοτικότητας της καταχώρησης και προφανώς δεν είναι παρά προπληρωμένη από τον αγοραστή. Εκεί που ο πωλητής θα ήταν ικανοποιημένος με 1 εκατομμύριο ευρώ, τώρα ζητά 1.050.000 και τα 50 χιλιάρικα θα πάνε στο αυτοκίνητο. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι! Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οχήματα να προσφέρονται μαζί με ένα ακίνητο, αλλά συνήθως αυτό ισχύει για οικήματα πολλών εκατομμυρίων που συνοδεύονται από μια συλλογή εξωτικών supercars.

Περισσότερα Άρθρα