O Daniel Ricciardo δεν αλλάζει το Raptor του για όλα τα supercars

Όταν είναι εκτός πίστας, οι πιλότοι της Formula 1 συνήθως οδηγούν φανταχτερά supercars που ταιριάζουν με τις παχυλές απολαβές τους και την αγάπη τους για την ταχύτητα. Είναι μια τάση που θεωρείται δεδομένη στα paddock της F1 από την αρχή του αθλήματος, οπότε είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό όταν ένας κορυφαίος πιλότος επιλέγει κάτι περισσότερο, ας πούμε, προλεταριακό. Ένα αμερικάνικο θηριώδες pick-up για παράδειγμα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο αγαπημένος οδηγός αγώνων Daniel Ricciardo είναι ένα τέτοιο άτομο κι αγαπημένο του όχημα είναι ένα Ford F-150 Raptor. Πρόσφατα εξέφρασε την αγάπη του για το δημοφιλές φορτηγάκι στο αμερικάνικο TheDrive.

«Είναι ίσως το πιο cool αυτοκίνητο που είχα ποτέ», είπε ο Ricciardo  κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική δήλωση αν σκεφτεί κανείς ότι από τα χέρια του έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα εξαιρετικής γενεαλογίας κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη F1. Από την Aston DB11 έως τη McLaren Artura (και μερικά γρήγορα Renault Clio) — ο χαμογελαστός Αυστραλός τα έχει ευχαριστηθεί όλα. Αλλά γι’ αυτόν, κανένα δεν του αρέσει πιο πολύ από το Raptor. «Πήρα το Raptor το 2017 και το κρατάω στην California», πρόσθεσε ο Ricciardo. “Πρώτα αγόρασα το Raptor και μετά σπίτι. Από μικρός λάτρευα τέτοιου είδους μοντέλα. Όταν λοιπόν άρχισα να περνάω περισσότερο χρόνο στην California, έπρεπε απλώς να αγοράσω ένα.»

Ο οδηγός της Red Bull δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για το φορτηγό του, αλλά δεδομένης της νέας συνεργασίας του με τη Ford, κάτι μας λέει ότι ίσως σύντομα ανταλλάξει το μοντέλο του 2017 με ένα νέο Raptor. 

Περισσότερα Άρθρα