Το μονοθέσιο της Alfa Romeo αλλάζει για το GP του Las Vegas

Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

 

  • Οι πιλότοι της Alfa Romeo F1 Team Stake Valtteri Bottas και Zhou Guanyu, αποκάλυψαν την ειδικά για την περίσταση βαμμένη C43 με την οποία θα τρέξουν στο Grand Prix του Las Vegas.
  • Η νέα εμφάνιση αποτελεί έμπνευση του Alfa Romeo Centro Stile και αποσκοπεί στο συνδυασμό του μοναδικού στιλ της μάρκας με την αύρα του Las Vegas, τη μητρόπολη της παγκόσμιας διασκέδασης.

Η συμμετοχή της Alfa Romeo στο Grand Prix του Las Vegas θα γίνει με ένα μονοθέσιο βαμμένο ειδικά για την περίσταση, σε σχέδιο που εμπνεύστηκε το Centro Stile της εταιρίας.

Εμπρός από το εμβληματικό ξενοδοχείο Aria Resort & Casino, οι οδηγοί Valtteri Bottas και Zhou Guanyu μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αποκάλυψαν στο κοινό την νέα εμφάνιση του μονοθεσίου. Το αυτοκίνητο είναι κατά βάση μαύρο, ωστόσο από το cockpit και πίσω μοιάζει ντυμένο με τραπουλόχαρτα που έχουν το τετράφυλλο τριφύλλι, κόκκινες καρδιές -όπως στις πραγματικές τράπουλες- και τον αριθμό 6. Ο τελευταίος δεν είναι διαλεγμένος τυχαία αλλά αναφέρεται στη διάρκεια της συνεργασίας με την αγωνιστική ομάδα της Sauber.

Η ειδική εμφάνιση για το συγκεκριμένο αγώνα δεν αφορά αποκλειστικά στο μονοθέσιο το ίδιο. Αφορά επίσης στις φόρμες των πιλότων που είναι διακοσμημένες με χρυσό τετράφυλλο τριφύλλι κι επίσης χρυσούς χαρακτήρες για τον αριθμό και το όνομα του κάθε οδηγού.

Περισσότερα Άρθρα