Το Tesla Model 3 μεταμορφώνεται σε ηλεκτρικό τανκ 6 τόνων

Κάποια μουρλοκομεία αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα Tesla Model 3 σε τανκ με γιγάντιες ερπύστριες – με αποτέλεσμα ένα ηλεκτρικό τανκ έξι τόνων.

Ναι, η ηλεκτροκίνηση προχωρά με γοργά βήματα (στην πραγματικότητα καλπάζει) κι αργά ή γρήγορα, τα περισσότερα οχήματα θα κινούνται με ηλεκτρισμό στις επόμενες δεκαετίες. Μερικοί όμως δεν μπορούν να περιμένουν, οπότε αποφασίζουν να κατασκευάσουν μερικά μόνοι τους, χρησιμοποιώντας υπάρχοντα ηλεκτρικά μοντέλα. Τα δημιουργήματα της Tesla, χάρη στη δημοτικότητά τους και τα υπέροχα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, είναι εξαιρετικά δημοφιλή για αυτές τις μετατροπές. Θυμίζουμε το πρώτο Teslo-φορτηγάκι, που δεν είναι το Cybertruck αλλά το κατασκεύασμα μιας ευφάνταστης κοπέλας.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν πιάνουν μία μπροστά στο τι έκαναν αυτοί οι Γερμανοί YouTubers πάνω σε ένα άμοιρο Model 3.

Χρειάστηκαν τέσσερις εβδομάδες για να κατασκευάσουν το όχημα και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρόνου αφιερώθηκε στην κατασκευή αυτών των τεράστιων ερπυστριών, που ζυγίζουν 1.3 τόνους. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και σίγουρα ο Elon Musk δεν είχε στο μυαλό του ότι το δημοφιλές μοντέλο θα έφτανε να έχει 80 εκατοστά απόσταση από το έδαφος.

Οι YouTubers πρόσθεσαν έναν μπροστινό εργάτη με ικανότητα έλξης έξι τόνων σε περίπτωση που το παράξενο κατασκεύασμα καταφέρει να κολλήσει κάπου. Σύντομα θα δώσουν στη δημοσιότητα βίντεο με το όχημα να δοκιμάζεται εκτός δρόμου.

Περισσότερα Άρθρα